Selmax®

Експертът по здравето на скалпа, Selmax® предлага висококачествени и ефективни решения, които устойчиво контролират пърхота и са чудесни за косата. Това ще ви помогне да се чувствате винаги уверени, спокойни и уравновесени. Selmax®помага за контролиране на пърхота, като облекчава симптомите на лющене и сърбеж. Кажете сбогом на люспите и се отървете от пърхота завинаги със Selmax®.

#1 в света формула против пърхот, препоръчвана от медицинските специалисти.*

*Pharmacy Times® OTC Guide® 2020-2021

НАШАТА ВИЗИЯ

Ние в Selmax®вярваме, че пърхотът е често срещан, овладян кожен проблем, който не бива да предизвиква безпокойство или срам, или да ви ограничава по някакъв начин. Ние предлагаме професионални решения, които помагат на хората, страдащи от пърхот, да намерят облекчение и свобода.

СВОБОДАТА ДА ЖИВЕЕТЕ, ЧУВСТВАЙКИ СЕ ЧИСТИ, УВЕРЕНИ И ГОТОВИ ДА СЛЕДВАТЕ ВАШИТЕ ЦЕЛИ И МЕЧТИ

КЛЮЧОВИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Научете повече за активната съставка, която прави шампоаните ни толкова ефективни за контролиране на симптомите на пърхот.Шампоаните против пърхот невинаги имат добра репутация. Единствената най-важна съставка в шампоана срещу пърхот е активната съставка, която съдържа. Тя има пряк биологичен ефект върху скалпа и повлиява основното състояние. От нея зависи колко добре ще действа шампоанът, как ще се отрази на скалпа и косата, както и дали предразполага към нежелани ефекти. Според Световната асоциация на дерматолозите при избор на шампоан против пърхот, потребителите трябва да бъдат практични и първото, което трябва да проверят е съдържанието на доказани активни съставки за контролиране на пърхота. На основата на неоспорими доказателства от клинични проучвания, систематичен преглед и практически опит, като първа линия за контрол на пърхота, медицинските специалисти в света широко използват шампоани, съдържащи активната съставка селенов сулфид. Емблематични марки шампоани против пърхот с формула, съдържаща селенов сулфид не без основание са се превърнали за дерматолозите в световен „стандарт“ на терапията на пърхота.

НАШИТЕ СЪСТАВКИ

  • Селенов сулфид (селенов дисулфид): бори се с пърхота чрез своите силни противогъбични свойства, подпомага премахването на мъртвите кожни клетки, намалява мазния пърхот и облекчава сърбежа.
  • Хума: подхранва и заздравява косъма на косата, изчиства и регенерира скалпа като абсорбира и освобождава от токсините.
  • Ментол: има мощен успокояващ, ободряващ и охлаждащ ефект върху скалпа като облекчава сърбежа.
  • Екстракт от зелен чай: ускорява растежа на косъма, подпомага контролирането на пърхота и възвръща блясъка и копринената мекота на косата.
  • Бизаболол: натурален продукт, който има възстановяващи свойства, стимулира растежа, подобрява здравината и естествената мекота на косъма.
  • Кофеин: подхранва и заздравява всеки косъм от корена до върха и стимулира растежа на косата.

  • Витамин B3 (ниацин): стимулира микроциркулацията на скалпа. Косата е по-здрава и силна от корените, а растежът се ускорява.

ВИЖТЕ ПРОДУКТОВАТА БРОШУРА ТУК

ОТКРИЙТЕ СВОЯ SELMAX® ШАМПОАН

Кажете сбогом на пърхота с нашата серия от шампоани за контрол на пърхота, които, когато се използват според указанията, осигуряват мека и здрава коса без пърхот. Selmax® шампоани против пърхот помагат за премахване на люспите и сърбежа по скалпа като използват нашата формула с максимална сила . Подходящи както за мъже, така и за жени, те ефикасно контролират пърхота, като са нежни към косата и скалпа. Независимо от вашата коса, за вас има Selmax ® шампоан против пърхот.

Можете да закупите продукта, от който се нуждаете в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН или в по-добре заредените аптеки и дрогерии в страната.